Loading

Eneco

Van 2013 t/m 2018 is ENECO Business B.V. de energieleverancier voor alle deelnemende goede doelen. ENECO Business B.V. is als leverancier gekozen omdat zij het beste scoren op de combinatie van service, administratieve afhandeling, duurzaamheid en prijs.

Visie ENECO: de energie van de toekomst is duurzaam

We staan aan de vooravond van een nieuw energietijdperk. De bodem van de fossiele energiebronnen komt in zicht. Het groeiend verbruik van olie en kolen vergroot de afhankelijkheid van soms instabiele landen buiten Europa.

De beste garantie voor continuïteit

Bovendien daagt de opwarming van de aarde ons uit om schone en slimme oplossingen te vinden voor de generaties na ons. Duurzame energie biedt bedrijfseconomisch, maatschappelijk en ecologisch gezien de beste garantie voor de continuïteit van onze energievoorziening.

Onze ambitie: duurzame energie voor iedereen

Eneco is een duurzaam energiebedrijf. We leveren en produceren duurzame energie en we verzinnen slimme duurzame energieoplossingen. We behoren tot de schoonste energiebedrijven van Europa.

Betrouwbaar, betaalbaar en schoon

Dat betekent: betrouwbaar, betaalbaar en schoon. Vandaag en morgen; voor iedereen: klanten, aandeelhouders, medewerkers, partners, politici en burgers. En hun kinderen en kleinkinderen

Meer informatie over ENECO vindt u op www.eneco.nl

 

Samenwerking WNF en Eneco

Eneco heeft als eerste Nederlandse bedrijf en als eerste energiebedrijf ter wereld de Climate Saver erkenning van WNF ontvangen. Daarmee behoort Eneco bij de schoonste energieproducenten van Europa en wordt hier voortdurend op gecontroleerd door het WNF. Over drie jaar zal 20 procent van Eneco’s geleverde elektriciteit op duurzame wijze worden geproduceerd. En we streven in 2030 naar volledig duurzame energievoorziening.

Met bijna twee miljoen Eneco-klanten en een miljoen WNF-donateurs kunnen we meer mensen in beweging zetten om zuinig met energie om te gaan, groene energie te gebruiken en mee te doen in duurzame projecten. Om dit te stimuleren zetten we diverse acties met elkaar op.

Loading